Nordic Service Provider AB

Företagsuppgifter Verksamhetsinformation
Namn: Nordic Service Provider AB Nordic Service Provider AB

Vi växer snabbt inom Support- och Service-tjänster! Vi erbjuder kvalificerade service-, support- och logistiktjänster åt tillverkare och återförsäljare av data- och elektronikutrustning. Vi är en stabil samarbetspartner som ger våra kunder en långsiktigt tryggad lösning för support och service.

Nordic Service Provider drivs av ett stort engagemang och lång erfarenhet av service. Många av våra tekniker är också delägare i företaget. Vi har huvudkontor i Sollentuna och ett tjugotal servicekontor över hela landet.

Tack vare en liten med effektiv organisation, tydliga rutiner och en nära kontakt med våra uppdragsgivare gör vi vardagen enklare för dem och deras slutkunder. 

Bara tjänster - Inga produkter
Många företag som erbjuder IT-service säljer också hårdvara som datorer, skrivare och kopiatorer. Det gör inte vi. Nordic Service Provider är ett renodlat tjänsteföretag med utvecklad expertis inom ett tydligt område – service och support av hårdvara. Våra kunder behöver aldrig oroa sig för eventuella tredjepartskonflikter.

Som kund hos oss förfogar du över en rikstäckande organisation med ett inarbetat system för felrapportering, returhantering, reservdelslogistik och avrapportering. Formerna för samarbetet bestäms tillsammans med varje enskild uppdragsgivare. Vi anpassar vår service efter din organisation och ser till att alla är informerade om vad som händer. På så sätt får både du och dina slutkunder en enklare vardag. 

För mer information.
Kontakta representant i Gävle

Emma Wannberg
0707- 57 35 07
emma.wannberg@nordicserviceprovider.se


Telefon: HK 08-555 202 50
Fax:
E-post:
Hemsida: http://www.nordicserviceprovider.se
Bransch: Data & IT
Byggnad: Uppfinnaren
Byggnadsdel: Hus B
Plan: 2
Besöksadress
Adress: Nobelvägen 2
Postnr: 802 67 Gävle
Postadress
Adress: BOX 975
Postnr: 801 33 Gävle
Kontaktperson
Namn: Emma Wannberg
Telefon:
Mobiltelefon: 0707-573507
E-post: Emma.Wannberg@nordicserviceprovider.se

« Tillbaka Senast uppdaterad: 2013-05-06
 

Kalender

Vad händer i teknikparken?


Dagens lunch - Söndag

 
 
Besöksadress: Nobelvägen 2
Tele: 026-53 83 00