Nyheter

2018-02-23 | Publicerad: kl. 10:17

Niclas Carlson startar rehab på Teknikparken
Att motionera och rehabiliteringsträna på jobbet

Att motionera och rehabiliteringsträna på jobbet under sakkunnig ledning blir snart verklighet på Teknikparken i Gävle när kiropraktor Niclas Carlson och fystränaren Victor Lejon startar Teknikparken Rehab för både arbetsskadeförebyggande friskvård, träning och rehabilitering i Teknikparkens gym.

 

På Teknikparken i Gävle finns många företag som är i behov av att både chefen och personalen är vid god hälsa, mår bra och är på plats. På samma sätt som Niclas och Victor hjälper breddlag, elitlag och landslag i olika sporter att prestera på topp kommer de nu att hjälpa hela eller delar av företagens personalstyrkan att komma i form.
– Idén till den här satsningen kom när Fastighetsägaren Holmsund Invest på Teknikparken i Gävle frågade om hur han skulle kunna locka mej och Victor Lejon till huset så berättade vi om hur vi jobbar med företag idag och då insåg vi vilka möjligheter som finns att utveckla den verksamheten på Teknikparken, berättar Niclas. Jag jobbar med många små och stora företag i Gävle och Sandviken och hjälper dem med akut behandling av personal som vill vara på jobbet men inte kan. När dom får ryggskott och nackspärr bokar dom en akut bedömning och efter behandling kan de ofta vara på jobbet samma dag eller dagen därpå. Det sparar både tid och pengar när personalen mår bra och kan vara på plats.

Källa: Företagsbladet

Se hela artikeln>>

 

 « Tillbaka
 

Kalender

Vad händer i teknikparken?


Dagens lunch - Söndag

 
 
Besöksadress: Nobelvägen 2
Tele: 026-53 83 00